Heti menü (30. hét, 2024. július 22-26.)

Hétfő Lebbencsleves, rántott csirkemáj, rizs
Kedd Zöldségleves, zöldborsós aprópecsenye, körettészta
Szerda Tökfőzelék, sertéspörkölt, kakaós kalács
Csütörtök Lencseleves, Dubarry szelet, rizs
Péntek Húsleves metélttel, töltött paprika

Állandó „B” menü

Csontleves finommetélttel, rántott szelet, rizs

Heti (5 nap) menü: 1700 Ft, alkalmi menü: 1700 Ft, Állandó „B” menü: 1900 Ft
„A” menü, csak második: 1450 Ft, „B” menü, csak második: 1600 Ft

Menü kiszállítást vállalunk. Csomagolt menüre is van lehetőség, melynek költsége +200 Ft.
Menü rendeléset minden nap 9.00 óráig, a +36 93 319 375 telefonszámon lehet leadni.

1992-től működő éttermünk várja kedves vendégeit Nagykanizsa szívében! Térjen be hozzánk, hogy egy kellemes helyen, finom ételeket és italokat fogyasztva pár órára kikapcsolódjon!

À la carte

Folyamatosan megújuló választékunkból mindenki talál ízlésének megfelelő kínálatot. À la carte étlapunk az étkezés minden fogásához többféle lehetőséget ajánl a Vendégek részére. Válasszon előételeink, leveseink, szárnyas, hal vagy sertés húsból készült ételeink közül, vagy akár a tésztakínálatunk egyikéből. A magyaros ízek mellett a pikáns, különleges ízek kedvelői is megtalálják az ízlésükhöz közel álló ételt. A lakoma levezetéseképp pedig válasszanak desszertkülönlegességeinkből, hogy ezzel egy keretbe zárják a nálunk töltött időt! Mindezeket széles italkínálatunkkal kísérheti! Jöjjön el hozzánk családjával, barátaival, kollégáival!

A rendkívül gyorsan változó alapanyagárakra való tekintettel étlapunk nem tartalmaz árakat!

Menü

Ebédeljen Nagykanizsán! Hetente megújuló változatos menükínálatunkkal várjuk azon kedves Vendégeket, akik az ebédidőt finom ételeket fogyasztva egy kellemes helyen szeretnék eltölteni! Ha nincs lehetősége hozzánk betérni, az ebédkiszállítást is megoldjuk Nagykanizsa területén. Figyelje megújuló menü ajánlatunkat, és keressen minket!

Ételeinket mindig friss, ellenőrzött alapanyagokból készítjük el, így garantáljuk, hogy a minőségünkben nem fog csalódni!

Klimatizált, modern, mediterrán stílusban berendezett éttermünkben színvonalas vendéglátásban lehet része mindenkinek, aki ellátogat hozzánk! Több termes éttermünknek köszönhetően akár családi vagy céges rendezvények lebonyolításához is tökéletes helyszínt tudunk biztosítani. A helyszín mellett vállalni tudjuk a vendégek étkeztetését is. Előre megbeszélt menüsorral, italkínálattal tesszük kellemesebbé, családiasabbá akár esküvőjét, lakodalmát, céges konferenciáját, party-ját. Nagyobb létszámú összejövetel esetén egyedi árajánlatkérésre is lehetőség van. Keressen minket!

Nagykanizsán az Ambrózia Étterem & Panzióban várjuk nagy szeretettel régi és új Vendégeinket! Térjen be hozzánk, ha ebédelni, vacsorázni szeretne, ha menüs étkeztetést keres, ha nagyobb rendezvénynek, összejövetelnek keres ideális helyszínt, ha magánszállást keres akár egy vagy több fő számára. Több éves vendéglátói tapasztalatunkkal egyedi igényét, kérését is igyekszünk teljesíteni. Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Évvégi, céges rendezvényeket nagyobb létszámmal is vállalunk.
Egyeztetés, árajánlat kérés a +36 30 631 0364 telefonszámon.