A'la Carte étlap és menü - Nagykanizsa

 

A heti menü megtekintése

 

Az étlap megtekintése

 

Az étlap megtekintéséhez kattintson a képre!

 

1992-től működő éttermünk várja kedves vendégeit Nagykanizsa szívében! Térjen be hozzánk, hogy egy kellemes helyen, finom ételeket és italokat fogyasztva pár órára kikapcsolódjon!

Folyamatosan megújuló választékunkból mindenki talál ízlésének megfelelő kínálatot. A la carte étlapunk az étkezés minden fogásához többféle lehetőséget ajánl a Vendégek részére. Válasszon előételeink, leveseink, szárnyas, hal vagy sertés húsból készült ételeink közül, vagy akár a tésztakínálatunk egyikéből. A magyaros ízek mellett a pikáns, különleges ízek kedvelői is megtalálják az ízlésükhöz közel álló ételt. A lakoma levezetéseképp pedig válasszanak desszertkülönlegességeinkből, hogy ezzel egy keretbe zárják a nálunk töltött időt! Mindezeket széles italkínálatunkkal kísérheti! Jöjjön el hozzánk családjával, barátaival, kollégáival!

Ebédeljen Nagykanizsán! Hetente megújuló változatos menükínálatunkkal várjuk azon kedves Vendégeket, akik az ebédidőt finom ételeket fogyasztva egy kellemes helyen szeretnék eltölteni! Ha nincs lehetősége hozzánk betérni, az ebédkiszállítást is megoldjuk Nagykanizsa területén. Figyelje megújuló menü ajánlatunkat, és keressen minket!

Ételeinket mindig friss, ellenőrzött alapanyagokból készítjük el, így garantáljuk, hogy a minőségünkben nem fog csalódni!

Klimatizált, modern, mediterrán stílusban berendezett éttermünkben színvonalas vendéglátásban lehet része mindenkinek, aki ellátogat hozzánk! Több termes éttermünknek köszönhetően akár családi vagy céges rendezvények lebonyolításához is tökéletes helyszínt tudunk biztosítani. A helyszín mellett vállalni tudjuk a vendégek étkeztetését is. Előre megbeszélt menüsorral, italkínálattal tesszük kellemesebbé, családiasabbá akár esküvőjét, lakodalmát, céges konferenciáját, party-ját. Nagyobb létszámú összejövetel esetén egyedi árajánlatkérésre is lehetőség van. Keressen minket!

Nagykanizsán az Ambrózia Étterem & Panzióban várjuk nagy szeretettel régi és új Vendégeinket! Térjen be hozzánk, ha ebédelni, vacsorázni szeretne, ha menüs étkeztetést keres, ha nagyobb rendezvénynek, összejövetelnek keres ideális helyszínt, ha magánszállást keres akár 1 vagy több fő számára. Több éves vendéglátói tapasztalatunkkal egyedi igényét, kérését is igyekszünk teljesíteni. Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Forduljon hozzánk bizalommal, hívjon minket most: +36 (93) 319-375

Nagykanizsa étterem, ebéd

Étterem Nagykanizsán


Nagykanizsán található éttermünkben esküvők és egyéb rendezvények lebonyolítását is vállaljuk...


Tovább

ÉTTEREM VEZETŐ: Dani Györgyné

8800 Nagykanizsa, Szent Flórián tér 4.

Telefon: +36 (30) 631-0364

E-mail: ambroziank@upcmail.hu


PANZIÓ VEZETŐ: Kálovics Balázs

8800 Nagykanizsa, Pivári út 4.

Telefon: +36 (30) 620-3124

E-mail: kalovics.balazs@chello.hu

Panzió, szállás Nagykanizsa

Panzió Nagykanizsán


Szállás Nagykanizsán, csendes kertvárosi panziónkban várjuk kedves vendégeinket...


Tovább